Ομιλία του Riccardo Bosi, Καμπέρα – 12 Φεβρουαρίου 2022

https://www.brighteon.com/59de867c-2257-4afe-bd83-67f4a996943a

Ενωθήκαμε αρχικά εξαιτίας του ”εμβολίου”, των υποχρεωτικών μέτρων, των μασκών, των lockdown, αλλά πρόκειται για κάτι περισσότερο από αυτά. Με ενδιαφέρει, σηκώνοντας το χέρι σας, να δω ποιος πιστεύει ότι είναι κάτι περισσότερο από μόνο….. (σηκώνει το χέρι του). Ορίστε. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό, διότι τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης θα σας πουν ότι είκοσι ή τριάντα άνθρωποι εμφανίστηκαν σήμερα. Και ότι είναι όλοι τους τρελοί ψεκασμένοι.

Τα καλά νέα είναι ότι τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης καταρρέουν και ραγίζουν. Οι ιστορίες αρχίζουν να βγαίνουν στο φως: αυτοί χάνουν και εμείς κερδίζουμε. Αυτή είναι μια εποχή όπου η Αυστραλία ωριμάζει με την πολιτική έννοια, επειδή ποτέ πριν δεν χρειάστηκε να αγωνιστούμε για τη χώρα μας για τη γη μας, αλλά τώρα πρέπει να το κάνουμε. Επειδή η βρωμιά που κατοικεί σε εκείνο το κτίριο εκεί πάνω (το κοινοβούλιο) παραδίδει τα τελευταία στάδια ενός εξαιρετικά σχεδιασμένου και υπομονετικά εκτελεσμένου σχεδίου που οργανώθηκε για να σας σκοτώσει και να πάρει τη γη σας. Είναι τόσο απλό.

Λοιπόν, είπα ότι πρέπει να ενωθούμε.Ντέιβιντ, είσαι δημοφιλής εδώ στην Καμπέρα. Αυτό είναι καλό. Έκανε ένα βίντεο. Δείτε αν μπορείτε να το βρείτε. Προβλήθηκε πριν από μερικές μέρες. Μιλήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο. Είπε: “Κανένα πρόβλημα, αδελφέ. Θα το κάνουμε.”

Και σε αυτό το βίντεο περιέγραψε τι συνέβαινε στη Bόρεια Επικράτεια. H παράδοση παράδοσης Και αμέσως μετά την απομάκρυνση των ντόπιων, οι ομάδες έρευνας μπήκαν. Μεταλλευτικές έρευνες. Ορυκτά. Πλούτος. Ο πλούτος μας. Τότε συνέχιζαν με τις αιτήσεις μίσθωσης. Αυτός είναι ο σκοπός : η αρπαγή γης. Και το κάνουν και σε εσάς. Δεν θέλουν μόνο τη γη των μαύρων. Θέλουν και τη γη των λευκών. Ποιος έχει ακούσει για τους τίτλους ιδιοκτησίας ακινήτων που ψηφιοποιούνται και πωλούνται σε μια εταιρεία; Σηκώστε τα χέρια. Ορίστε. Τίποτα καλύτερο από ένα καλά ενημερωμένο πλήθος που ξέρει τι συμβαίνει. Θέλουν να φύγουμε για να μπορέσουν να κρατήσουν αυτή τη χώρα για τον εαυτό τους.

Όταν λοιπόν έλεγα ότι πρέπει να ενωθούμε, εννοώ μαύροι και λευκοί. Γιατί αυτό; Επειδή ο τρόπος που πέτυχαν είναι ο εξής: μας δίχασαν – μαύροι εναντίον λευκών, άντρας εναντίον γυναίκας, παιδιά εναντίον γονέων, Εβραίοι εναντίον Χριστιανών, εναντίον Μουσουλμάνων, εναντίον Ινδουιστών, εναντίον άθεων, εναντίον όλων. Αυτό που εσείς καταλαβαίνετε, αλλά η υπόλοιπη χώρα μάλλον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, είναι ότι η ηγεσία κάθε πτυχής της ζωής μας στην Αυστραλία: η πολιτεία, η γραφειοκρατία, η δικαιοσύνη, ο στρατός, η αστυνομία, η ακαδημαϊκή κοινότητα, τα μέσα ενημέρωσης, οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα μεγάλα συνδικάτα, η Εκκλησία, οι συναγωγές, τα τζαμιά, οι στοές, οι ναοί, η ηγεσία όλων των μικρών φυλών και όλων των μικρών ομάδων μας είναι εντελώς διεφθαρμένη. Έτσι λοιπόν, αυτό κάνουν αυτοί οι τύποι εδώ: μας βάζουν να εναντιωθούμε ο ένας στον άλλον. Κάθε μέρα της εβδομάδας. Και έχουν πάντα μεγάλη πιθανοφάνεια. Αυτό είναι το χειρότερο. Όταν ενωθούμε, όταν ενωθούμε – όχι αν: όταν – θα έχουν χάσει, γιατί θα έχουν χάσει το μόνο μοχλό πίεσης που διαθέτουν. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διαχωρίσουμε τους εαυτούς μας από την ηγεσία και να ενωθούμε από τη βάση: τα μέλη, ο μέσος αξιοπρεπής γενναιόδωρος Αυστραλός που βλέπετε γύρω σας αυτή τη στιγμή.

Κάνω ομιλίες συχνά μπροστά σε πολύ κόσμο και μου αρέσει να βλέπω όλες τις σημαίες. Είναι υπέροχο. Έχουμε την κόκκινη σημαία, τη μπλε σημαία. Έχουμε τη σημαία της εξέγερσης Eureka, έχουμε εθνικές σημαίες: Γαλλική, Ιταλική, Αυστριακή, Σέρβικη, τη μαύρη. Είναι υπέροχο. Αυτό είναι το παρελθόν μας. Είναι από πού προερχόμαστε. Μας έκανε αυτό που είμαστε. Ένα μικρό πρόβλημα: αυτή την ιστορία συνοδεύεται από πόνο και μετάνοια. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε ως ώριμος πολιτισμός. Ας αφήσουμε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς. Πρέπει να ενωθούμε ως ένας λαός, μια χώρα, μια σημαία. Και όταν το κάνουμε αυτό: ένας λαός, μια χώρα, μια σημαία, δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να μας χωρίσουν και αυτό δεν θα χρειαστεί να ξανασυμβεί.

Αυτή η μέρα έρχεται. Αυτή η μέρα έρχεται. Όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσουμε. Και έχουμε μαζί μας και τους ιθαγενείς Αβορίγηνες της Αυστραλίας. Κάθε φορά που το λέω αυτό σε μια από τις ομιλίες μου, όλοι ζητωκραυγάζουν:  μαύροι και  λευκοί, γιατί έχουν σκυλοβαρεθεί να τους μεταχειρίζονται σαν δύο πλευρές μιας παρτίδας σκάκι. Βαρεθήκαμε να μας χειρίζεται η βρωμιά της εξουσίας. Ήρθε η ώρα να αναποδογυρίσουμε τη σκακιέρα και να πούμε “Φύγετε από δω!”.  

Λοιπόν, αυτό είναι εκπληκτικό. Κοιτάξτε ξανά γύρω σας. Είναι μια ιστορική στιγμή για την Αυστραλία: πραγματικά. Σημαντική και τεράστια. Δεν πρόκειται μόνο για τα υποχρεωτικά μέτρα, γιατί ακούτε ανθρώπους να λένε: “Ω, απλά καταργείστε τα υποχρεωτικά μέτρα. Όποιος το λέει αυτό πληρώνεται από αυτούς τους ανθρώπους, επειδή γνωρίζουν ότι αν διασκορπιστούμε δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί σε ένα μήνα θα είναι φθινόπωρο. Θα είναι χειμώνας. Θα κάνει κρύο. Κανείς δεν πρόκειται να επιστρέψει. Και οι συνθήκες που επέτρεψαν να συμβεί αυτό αρχικά, θα επανέλθουν και θα εφαρμόσουν ακόμη πιο αυστηρά lockdown. Και αυτό που θα συμβεί μετά από αυτό είναι το εξής: θα πουν “Ας αφήσουμε μερικούς ανθρώπους από το εξωτερικό να έρθουν, τους τριπλά εμβολιασμένους, δεν υπάρχει πρόβλημα”. Και η το 2018, η Και ο εκτελωμένος αποκλεισμός. Και τότε θα πουν: “Λοιπόν, πρέπει να κάνουμε εκλογές, αλλά δεν μπορείτε να ψηφίσετε αν δεν είστε διπλά ή τριπλά εμβολιασμένοι”. Και τότε θα πουν – και αυτό πράγματι συνέβη – η Εκλογική Επιτροπή της Αυστραλία – η οποία αναφέρεται στη Μεικτή Επιτροπή Εκλογικών Θεμάτων, οπότε διοικείται από Εργατικούς, Φιλελεύθερους, Εθνικούς και Πράσινους, ζήτησε να εισαχθούν στο Αυστραλιανό σύστημα με μηχανές καταμέτρησης ψήφων της Dominion. Θα τους αφήσετε να το κάνουν; Αυτό έχουν σχεδιάσει.

Πώς απαλασσόμαστε  λοιπόν από αυτό το χάος; Πώς θα το κάνουμε; Πολύ απλά.

Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Η δουλειά μας δεν είναι να μπουκάρουμε στο Κοινοβούλιο. Η δουλειά μας δεν είναι να αφοπλίσουμε την αστυνομία. Η δουλειά μας δεν είναι να κάνουμε τίποτα από αυτά. Αυτό είναι δουλειά κάποιου άλλου και προχωράει. (χειροκροτήματα) Οπότε δεν είμαστε μόνοι μας. Διεθνείς δυνάμεις εμπλέκονται σε αυτό. Δεν είμαστε οι μόνοι που ξέρουμε τι συμβαίνει. Εν τάξει; Και υπάρχουν και άλλοι που γνωρίζουν τι συμβαίνει και είναι πολύ πιο ισχυροί από εμάς.  

Αυτό που απαιτείται από το Σύνταγμα να κάνει ο Γενικός Κυβερνήτης, είναι να διορίσει ένα Εκτελεστικό Συμβούλιο. Αυτό είναι στις αρμοδιότητές του. Μπορεί να διορίσει όποιον θέλει. Δεν χρειάζεται καν να είναι βουλευτής. Ειδικά όταν εμείς δεν θέλουμε βουλευτή. Έχουν τρεις μήνες στη διάθεσή τους και έχουν πολύ συγκεκριμένες αρμοδιότητες, οι οποίες έχουν δύο σκέλη: 1. Να καταργήσουν κάθε περιορισμό που έχει επιβληθεί στον Αυστραλιανό λαό στο πλαίσιο της ψευτοπανδημίας του COVID. Αυτό είναι το ένα, αλλά δεν είναι αρκετό. Δεν αρκεί επειδή χρειάζεται να αρθούν οι συνθήκες που επέτρεψαν να συμβεί το σημερινό όλεθρο. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο, εκτός από το ξεκαθάρισμα με το COVID, θα θα εξυγαίνει το εκλογικό σύστημα, γιατί ξέρουμε ότι είναι διεφθαρμένο. Δεν λέω ότι ο επικεφαλής της AEC (Αυστραλιανή Εκλογική Επιτροπή) είναι διεφθαρμένος. Είναι ένας αξιαγάπητος τύπος. Τον ξέρω από το Βασιλικό Στρατιωτικό Κολέγιο.   Αν τον καλοπιάνεις θα πάει για να κάνει αυτά που λες. Αλλά ο οργανισμός είναι εντελώς διεφθαρμένος. Και πώς το ξέρουμε αυτό; Επειδή η Εθνική Ελεγκτική Υπηρεσία της Αυστραλίας πριν από έξι ή επτά χρόνια έκανε έναν έλεγχο της AEC και είχαν έναν τεράστιο κατάλογο συστάσεων για να τη συμμαζέψουν. Μαντέψτε πόσες από αυτές έχουν υλοποιηθεί. (Καμία) Τίποτα. Τίποτα απολύτως. Οπότε ξέρουν το μέγεθος της διαφθοράς. Ώστε αυτό το Εκτελεστικό Συμβούλιο που θα διοριστεί από τον Γενικό Κυβερνήτη, η πρωταρχική του ευθύνη, αφού απαλλαγεί από τα ανόητα υποχρεωτικά μέτρα, είναι να εξυγιάνει το σύστημα, ώστε εσείς και εγώ για πρώτη φορά μετά από πενήντα ή εξήντα χρόνια θα έχουμε ελεύθερες και δίκαιες εκλογές και θα εκλέξουμε πράγματι κάποιον που θα ψηφίσει υπέρ των συμφερόντων σας σε αυτόν τον τόπο. Πώς σας φαίνεται αυτό; Αυτό απαιτεί το Σύνταγμα. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο σε αυτό.

Οπότε, μόλις αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές κοινοβούλιο, και να το θυμάστε αυτό, ψηφίστε κάποιον/α που γνωρίζετε, εμπιστεύεστε και συμπαθείτε. Μην ψηφίσετε βάσει χρώματος. Μην ψηφίσετε μια οργάνωση. Ψηφίστε τον άνθρωπο που γνωρίζετε. Κάποιος/α που έχει βαθιά ιστορία στήριξης και γενναιοδωρίας προς τους ανθρώπους  στην κοινότητά  του. Γιατί αυτός/η είναι ένα άτομο που θα γνωρίζετε, θα εμπιστευόσασταν και θα θέλατε να σας εκπροσωπήσει στη βουλή. Και αν δεν ξέρετε τίποτα από πολιτική, αυτό είναι στην πραγματικότητα πλεονέκτημα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ψηφίστε λοιπόν κάποιον που γνωρίζετε, εμπιστεύεστε και συμπαθείτε.

Μόλις συμβεί αυτό, θα συστήσουμε – και αυτό είναι το τελευταίο μέρος του παζλ – θα έχουμε μια Συνταγματική Συνέλευση. Λοιπόν, θα προηγηθεί μια εκπαιδευτική διαδικασία για να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε τι σημαίνει ένα καλό Σύνταγμα, διότι υπάρχουν χίλια τέτοια. Να μια μικρή συμβουλή: αν ακούσετε έναν πολιτικό να λέει “Αυτόν πρέπει να ψηφίσετε”, τρέξτε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γιατί οι πολιτικοί θα σας δώσουν ένα απαίσιο Σύνταγμα που θα δίνει περισσότερη εξουσία στον εαυτό τους παρά σε σάς. Είναι κατανοητό αυτό; Την τελευταία φορά που το προσπάθησαν αυτό το 1999, ο καθηγητής David Flint, ομότιμος καθηγητής Νομικής, είπε: “Με αυτό που προσπαθούσαν να δώσουν στον λαό, θα ήταν πιο εύκολο για τον πρωθυπουργό να απολύσει τον Γενικό Κυβερνήτη παρά να απολύσει τον οδηγό του αυτοκινήτου του.”  Αυτοί  υποθάλπτουν τη συγκέντρωση της εξουσίας. Η δική μας δουλειά είναι να προωθούμε την αποκέντρωση της εξουσίας, καθιστώντας δύσκολο να υποδουλωθεί ολόκληρο το έθνος.

Χρειάζεται  λοιπόν να γνωρίζουμε, να μάθουμε, από τι αποτελείται ένα καλό Σύνταγμα, διότι το Σύνταγμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα προπύργιο ενάντια στις ανθρώπινες αδυναμίες.  ΄Όπως ξέρουμε, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού και κακού δεν είναι κάτι πολύ εμφανές. Είναι μια γραμμή που διαπερνά  κάθε άνδρα και γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη. Υποχρεωνόμαστε κάθε μέρα να κάνουμε μια επιλογή προκειμένου να μείνουμε στη σωστή πλευρά αυτής της γραμμής. Οπότε ο σκοπός αυτού του Συντάγματος είναι να εξασφαστεί η τιμιότητα. Χρειαζεται επίσης να διαλέγουμε τους καλούς: μια εκπαιδευτική διαδικασία. Τότε συστήνεται η Συνταγματική Συνέλευση. Για πρώτη φορά θα έχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσουμε μόνοι μας πώς και από ποιον θα κυβερνηθούμε.   

Θα πάρουμε αυτό το Σύνταγμα και, αλήθεια, θα δούμε αυτή τη χώρα να απογειώνεται. Ο υπόλοιπος πλανήτης θα μας κοιτάξει και θα πει “Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Πρέπει να το κάνουμε όπως οι Αυστραλοί”.  Και εμείς θα πούμε “Καθίστε κάτω, πιείτε μια μπύρα. Θα σας δείξουμε”. Κυρίες και κύριοι είμαστε τόσο κοντά στη νίκη, είμαστε τόσο κοντά. Συνεχίστε την πίεση δυνατά. Αν πρέπει να πάτε σπίτι σας αυτή την εβδομάδα, κάντε το. Ελάτε ξανά το επόμενο Σάββατο. Δεν φεύγουμε μέχρι να κερδίσουμε!  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *