Cash Friday

CASH FRIDAY

Catherine Austin Fitts

Όπως λέει και το ρητό, “το χρήμα κινεί τον κόσμο”, αλλά η σημερινή μάχη των ψηφιακών νομισμάτων, του πληθωρισμού και των χαρτονομισμάτων έχει φέρει την ανθρωπότητα στο όριο μεταξύ ελευθερίας και φασισμού.
Η πανδημία και οι περιορισμοί κυκλοφορίας που τη συνοδεύουν ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας, της υγείας, των χρημάτων και των τροφίμων. Τεράστια τμήματα του πληθυσμού, επηρεασμένα από τον φόβο και τον έλεγχο του νου, βρίσκονται σε πλήρη υποταγή. Κάθε πτυχή της ζωής και ο τρόπος λειτουργίας της πλησιάζει τώρα τη μέγγενη του κ. Παγκόσμιου.
Γιατί υπάρχει ανάγκη για πλήρη έλεγχο; Ποιός ξέρει…. Άνθρωποι όπως η Catherine και ο Dr. Joseph Farrell έχουν περάσει δεκαετίες στην προσπάθεια να καταλάβουν γιατί. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε χρόνο για να καταλάβουμε το γιατί. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στις ράγες και το τρένο έρχεται ολοταχώς μέσα από τη σήραγγα προς εμάς.
Υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση αδυναμίας – «Τι να κάνω;». Καταλαβαίνω πώς ένα ελάφι ”παγώνει” όταν το πλησιάζει ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει καταπάνω του με αναμένους προβολείς. Ο φόβος μπορεί να παραλύσει. Όλοι όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι, και αυτό το κάτι είναι πολύ απλό: χρησιμοποιήστε μετρητά, ειδικά τις Παρασκευές.
Κάποιοι από εμάς είναι Χριστιανοί, κάποιοι όχι. Δεν γνωρίζουμε όλοι το σκοπό της αποκλειστικής κατανάλωσης ψαριών τις Παρασκευές, αλλά φαίνεται ότι οι Παρασκευές για πολλούς είναι μια μέρα προετοιμασίας για κάτι μεγαλύτερο, όπως η Μεγάλη Παρασκευή. Στην Αμερικανική κουλτούρα, έχουμε πολλές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την Παρασκευή: καλοκαιρινές Παρασκευές, Μισές Παρασκευές, Παρασκευές ντυσίματος. Όταν η Mary Holland από το Children’s Health Defense πρότεινε τις Cash Fridays, ήταν απόλυτα κατανοητή για την Catherine.
Γιατί μετρητά; Επειδή για να έχουμε ένα πλήρες ψηφιακό νομισματικό σύστημα με πλήρη κεντρικό έλεγχο, πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία των χαρτονομισμάτων. (Δείτε το βίντεο του Γενικού Διευθυντή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, Agustín Carstens, τον Οκτώβριο του 2020, που σας εξηγεί ακριβώς σε τι αποσκοπούν οι κεντρικοί τραπεζίτες https://home.solari.com/cash-friday/) Έχουμε ήδη ακούσει ότι υπάρχουν ελλείψεις νομισμάτων. Μερικοί λένε ότι η Fed έχει σταματήσει να τυπώνει χαρτονομίσματα. Αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά δεν έχει σημασία. Γνωρίζουμε το παιχνίδι. Για να επιβραδυνθεί αυτό το τρένο, αρκεί να συνεχίσουμε την κυκλοφορία χαρτονομισμάτων και κερμάτων. Αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο για όλους μας.
Εφαρμόζονται στην κοινωνία πολιτικές διαίρει και βασίλευε σε μεγάλο βαθμό. Οι άνθρωποι διαπληκτίζονται για τους πιο ανόητους λόγους. Στοιχηματίζουμε, ωστόσο, ότι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε ΟΛΟΙ να συμφωνήσουμε είναι να σταματήσουμε την αρπαγή ή τον έλεγχο των χρημάτων μας – να διατηρήσουμε τα χρήματά μας ασφαλή. Δεν θα μας σόκαρε αν ακόμη και η Ku Klux Klan (KKK) ή το Black Lives Matter (BLM) μπορούσαν να συμφωνήσουν σε αυτό. Λοιπόν είναι απλό: Δεν χρειαζόμαστε το 100% του πληθυσμού για να το κάνουμε αυτό. Το 10% του πληθυσμού είναι αρκετό.
Συνεχίστε τη χρήση μετρητών μέσω του συστήματος.
ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
1. Χρησιμοποιήστε μετρητά όποτε μπορείτε, αλλά τις Παρασκευές χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ μετρητά.
2. Κατεβάστε το σλόγκαν #cashfriday και διαδώστε το σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην πληκτρολογείτε το #cashfriday λόγω των αλγορίθμων και λογοκρισίας.
3. Συνεχίστε για όσο διάστημα χρειάζεται.
Είναι τόσο απλό – 1, 2 και 3. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να το πάτε ένα βήμα πιο πέρα, συμπεριλαμβάνουμε συνδέσμους για το πώς να βρείτε μια τοπική τράπεζα και άλλες εκθέσεις σχετικά με το πώς να βγάλετε από τη ζωή σας τις μεγάλες τράπεζες και την τυραννία των εταιρικών συμφερόντων. Καθιστούμε αυτές τις εκθέσεις διαθέσιμες στο κοινό για να προσθέσουμε δύναμη στην ορμή.
Ας κάνουμε λοιπόν το Cash Friday μια προετοιμασία για κάτι μεγαλύτερο – και αυτό το μεγαλύτερο είναι η αυτοκυριαρχία και η ελευθερία για όλη την ανθρωπότητα.
Στις αρχές Ιουλίου του 2021, καθώς η Catherine διέσχισε τις Άλπεις με την Ελβετο-ουγγαρέζα μαχήτρια της ελευθερίας Orsolya Győrffy, σταμάτησαν για δείπνο στο Εστιατόριο CowBoy και, όντας Παρασκευή, πλήρωσαν με μετρητά. Ορίστε η απόδειξη Απόδειξη#1 #CashFriday της Catherine: https://home.solari.com/cash-friday/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *