Η άποψη του Δρ. Sucharit Bhakdi για την Ελλάδα και τους Έλληνες

Εσείς οι Έλληνες πρέπει να ξεσηκωθείτε γιατί εσείς ήσασταν αυτοί που πριν 2.500 χρόνια δείξατε στον κόσμο τον πολιτισμό. Τώρα ο κόσμος σας χρειάζεται ξανά. Αν το καταφέρετε τώρα, θα ξαναγίνετε για άλλη μια φορά σωτήρες του κόσμου, γιατί υπάρχουν πολλές άλλες μικρές χώρες που περιμένουν κάτι τέτοιο για να ξεσηκωθούν και αυτές, και εσείς να είστε ηγέτες ενός τέτοιου κινήματος. Κανένα άλλο έθνος, καμμία άλλη χώρα δεν είναι τόσο κατάλληλη για να ηγηθεί ενός τέτοιου αγώνα που να παρασύρει και τις άλλες μικρές χώρες, όσο η Ελλάδα.

Τώρα λοιπόν, θα πρέπει ο απλός κόσμος να συνδεθεί με την ελίτ που ηγείται στην Ελλάδα, την άρχουσα τάξη, και να τα βρείτε μεταξύ σας, γιατί το χειρότερο είναι να πολεμάτε ο ένας τον άλλον.

Αν καταφέρετε να ηγηθείτε ένος τέτοιου κινήματος, τότε θα λύσετε πολλά από τα προβλήματά σας, και ξέρω ότι η Ελλάδα έχει πολλά άλλα προβλήματα, γιατί ο κόσμος θα ξεσηκωθεί, θα σας χειροκροτήσει και θα σας επιβραβεύσει για αυτό το ρόλο που θά έχετε παίξει.

Σχόλιο του W.H.: Τα εμπνευσμένα λόγια του Dr. Bhakdi ελπίζω ότι δεν θα παραμείνουν απλά ευσεβείς πόθοι. ‘Ομως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάτι για την Ελλάδα: οι ιδέες που έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη σκέψη των ίδιων των Ελλήνων δεν προέρχονται απαραίτητα από την κλασική Αθήνα και την αρχαία Ελλάδα – αυτές είναι πτυχές που έχουν ενθαρρυνθεί από τη “Δύση” ώστε να σταματήσουν πολλοί Έλληνες από να ονειρεύονται την Κωνσταντινούπολη και τη Βυζαντινή αναγέννηση. Οι ισχυρότερες δυνάμεις στην Ελλάδα που εκδηλώνονται ενάντια στους περιορισμούς κυκλοφορίας, τις ακατάλληλες καραντίνες και τους υποχρεωτικούς καθολικούς «εμβολιασμούς», με τεχνολογία γενετικής μηχανικής, μπορεί κάλλιστα να αντλούν την έμπνευσή τους από το ρόλο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού που μικρή απήχηση έχει στη Δυτική Ευρώπη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *