H ιατρός Katrin Korb στο θέμα COVID19

Ονομάζομαι Κάτριν Κόρμπ, έχω τρία παιδιά, και εργάζομαι ως ιατρός εδώ στο Όλντενμπεργκ.

Βρίσκομαι εδώ διότι νιώθω ότι είμαι υπεύθυνη για την υγεία των ασθενών μου, των παιδιών μου κα του εαυτού μου. Βρίσκομαι εδώ διότι είμαι εξοργισμένη με τις συνεχείς επιθέσεις με φόβο, σε μια προσπάθεια να πάρουν περισσότερο έλεγχο στην ανθρωπότητα. Δεν είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά είμαι σίγουρη πως έχει να κάνει με χρήμα και εξουσία. Κατ’αρχάς, αναγνωρίζω μια αρχή. Και αυτή είναι: το υγειονομικό μας σύστημα. Το οποίο είναι ένοχο για την εξάπλωση του φόβου, προκειμένου να κερδίσει χρήματα.

Αυτός ο φόβος, υπάρχει και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του γιατρού όσο και στην πλευρά του ασθενή. Υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές τις οποίες ως γιατρός πρέπει να ακολουθώ, αλλά ποιός δίνει αυτές τις εντολές; Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Υπάρχει μια ευρωπαϊκή κατευθυντήρια γραμμή σχετικά με τις καρδιοπάθειες. Υπάρχουν 25 διαφορετικοί συντάκτες αυτών των εντολών, εκ των οποίων οι 19 χρηματοδοτούνται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Ονομάζονται “συμβουλευτικές αμοιβες”. Αυτές οι εντολές δηλώνουν ότι φάρμακα τα οποία οφείλω να χορηγήσω έχουν πολλές παρενέργειες, αλλά δεν θεραπεύουν τους ασθενείς. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές αποδίδουν πολλά λεφτά. Εάν δεν ακολουθήσω αυτές τις εντολές, και η κατάσταση της υγείας των ασθενών μου χειροτερεύει για τον οποιονδήποτε λόγο τότε με καθιστούν υπεύθυνη. Καλλιερθγούν το φόβο, ώστε να αναγκάζομαι να λειτουργώ ενάντια στις αρχές του επαγγέλματός μου.

Οι ασθενείς είναι επίσης τρομοκρατημένοι.” Έαν δεν πάρεις αυτά τα χάπια θα πεθάνεις.” “Θα αρρωστήσεις περισσότερο.” “Άκουσέ με, το έχω σπουδάσει, είμαι σε θέση να γνωρίζω.” “Δεν είσαι σε θέση να μπορείς να γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου. Συνεπώς δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης επ’αυτού.” Ως εκ τούτου, ο φόβος στους ασθενείς αυξάνεται, μέρα με τη μέρα, και κάπως έτσι βγαίνει το χρήμα.

Εξ’αρχής, αυτής της κρίσης του κορωνοϊου συντηρούν ένα κλίμα τρομοκρατίας. Οι κυβερνήσεις μας λένε πως πρόκειται για ένα ιό τόσο θανατηφόρο, εξ αιτίας του οποίου θα πεθάνουν εκατομμύρια εάν δεν σας προστατεύσουμε. Γνωρίζουμε καλύτερα το τι είναι καλό για σας, διότι έχουμε τους ειδικούς. Δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε για τους εαυτούς σας. Είστε πολύ ηλίθιοι για αυτό. Αναγκαζόμαστε να σας απομονώσουμε, να σας πάρουμε όλα τα δικαιώματα και να σας φιμώσουμε. Αλλά όλα αυτά τα κάνουμε για το καλό σας.

Σας τρομοκρατούμε καθημερινά με τρομερές αναφορές, τις οποίες δεν τολμάτε να διερευνήσετε. Το “επιχείρημα” των αρχών είναι: “Μόνο αν βρεθεί το εμβόλιο, θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.” Με λίγα λόγια, μόνο ένα εμβόλιο θα μας δώσει πίσω τα συνταγματικά μας δικαιώματα. Αυτή την εβδομάτα η Κα. Βον δε Λείεν (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) συγκέντρωσε 7.4 δις δις. για την εξεύρεση και διανομή του εμβολίου. Η Γερμανία έδωσε 525 εκατομμύρια ευρώ. Συνήθως, η ανάπτυξη ενός τέτοιου εμβολίου, παίρνει χρόνια. Καθώς χρειάζονται τεστ ασφαλείας. Αυτή η μορφή ιού, της οικογένειας των κορωνοϊών, ανακαλύφθηκε μόλις πριν 6 μήνες, αλλά τα πειράματα με το mRNA, ήδη δοκιμάζονται σε ανθρώπους. Πρόκειται για άγνωστο γενετικό υλικό, το οποίο θα χορηγείται στα κύτταρά μας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιατρός, για να υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν θα εμβολιαστώ, ούτε τα παιδιά μου, και συνιστώ σε όλους τους ασθενείς μου να μην εμβολιαστούν.

Η Παράγραφος 2 του Συντάγματος (της Γερμανίας) ΔΕΝ προσδιορίζει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ αλλά το δικαίωμα ΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Έχει μεγάλη διαφορά! Συνεπώς δεν υπάρχει δικαίωμα στην υγεία! Το να αρρωσταίνουμε είναι μέρος της φύσης μας αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να μας προκαλεί κακό με ένα αμφιλεγόμενο εμβόλιο. Εμείς θα την πληρώσουμε. Ήδη πληρώνουμε το κόστος, τόσο από επιστημονικής πλευράς όσο και κοινωνικής εξαιτίας της καραντίνας. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ εκεί πάνε. Και η εύρεση του εμβολίου πληρώνεται από τους φόρους που εμείς πληρώνουμε. Ήδη 525 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι μόνο η αρχή. Μας ρώτησαν αν συμφωνούμε με αυτό; Μας ρώτησαν αν θέλουμε να πληρώσουμε για την καραντίνα; Όχι!

Τα χρήματα που προκύπτουν από φορολογία, θέλουμε να δαπανηθούν για άλλους σκοπούς. Για καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας, για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για το περιβάλλον. Για καλύτερους μισθούς σε επαγγέλματα “ζωτικής σημασίας”. Για τους πρόσφυγες πολέμου. Για αθλητισμό, κουλτούρα, κτλ κτλ. Ή λίστα είναι ατελείωτη. Με λίγα λόγια, για πράγματα που μας κάνουν και μας κρατούν υγείς. Αλλα βλέπετε, αυτές οι δραστηριότητες δεν αποφέρουν χρήμα.

Είμαστε εν μέσω μιας κρίσης. Αλλά πώς βγαίνουμε από αυτήν. Αν νικήσουμε το φόβο, θα βγούμε από αυτή την κρίση. Οι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν για τους εαυτούς τους, αυτοί που είναι δημιουργικοί, και αυτοί που παίρνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αυτοί που προσέχουν την υγεία τους και την υγεία του κόσμου, άνθρωποι που είναι αισιόδοξοι, που έχουν φίλους, αυτοί που απολαμβάνουν τη ζωή, δεν αρρωσταίνουν εύκολα. Αλλά αν αρρωσταίνουν, συμφιλιώνονται με το θάνατο. Γνωρίζουν ότι αυτή η ζωή έχει τέλος και έχουν κάνει ειρήνη με αυτή τη σκέψη. Δεν μπορείτε να τρομοκρατήσετε τέτοιου είδους ανθρώπους. Δεν έχετε εξουσία επάνω σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το σώμα είναι δανεικό και κάποια μέρα θα πρέπει να το επιστρέψω. Αλλά για όσο ζω μέσα σε αυτό το κορμί, για όσο θα αισθάνομαι, σκέφτομαι και πράττω … θα συνεχίσει να είναι το δικό ΜΟΥ κορμί. Εγώ είμαι υπεύθυνη για αυτό το κορμί και κανείς άλλος. Το δικό μου κορμί, το οποίο το φροντίζω όπως πιστεύω πως είναι το πρέπον.

Δεν επιθυμω να γυρίσω στην παλαιά κανονικότητα. Εύχομαι μια νέα καλύτερη πραγματικότητα. Με ελεύθερους και αυτόπροσδιορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τους εαυτούς τους. Πιστεύω πως εδώ σήμερα πολλοί από μας ευχόμαστε το ίδιο. Αυτό μου δίνει ελπίδα και για αυτό σας ευχαριστώ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *